שאלה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

18/10/2015 | 16:31 | מאת: מירי

היי בתי בת שלוש לפני כשבועיים בבדיקת שתן בסטייק משקל סגולי יצא 1000 הרופאה נתנה לי לעשות בדיקות יצא תקין ובדיקת שתן בצום בבוקר יצא 1025 האים אני יכולה לסכן את הילדה שהיא שותה המון האים להגביל אותה הבדיקות תקינות לגמרי

אכן נראה לפי המשקל הסגולי שהילדה שותה המון. ואם היא מסוגלת לרכז את השתן וגם בדיקות הדם תקינות הרי שהתפקוד תקין.\כן מומלץ להגביל בשתיה מוגזמת. לגבי גילה עד 700 מ"ל מים בים די והותר ולקחת בחשבון ששתיה מוגזמת "מעייפת" את הכליות כשאין בה צורך

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים