psgn

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

06/06/2015 | 15:55 | מאת: אמא של טולי

שלום, ביתי בת 3 אובחנה בpsgn לפני כ ארבעה חודשים. עשינו לה בדיקת c3 c4 וזה חזר לנורמה. בבדיקות אלבומין קראטנין ראינו שיפור גם בכמות הדם והחלבון נעלם. הבעיה שכל פעם שהילדה מקוררת, נזלת, חום וכו אנו מבחינים שוב במקרו המוטוריה ולאחר מכן זה מסתדר. האם יכול להיות שיש לה iga ולא psgn? האם צריך טיפול תרופתי בiga? האם יכולים להיות התקפיי המוטוריה לאחר psgn?

06/06/2015 | 16:17 | מאת: אמא של טולי

שלום בהמשך לשאלה קודמת רציתי לדעת האם יש טעם לעשות ביופסיה כליה במקרה שאין חלבון אלא רק הופעת דם גלוי לעיתים בשתן? לילדה אין לחץ דם. רק הופעת דם בשתן. ממה זה יכול להיות?? כבר לא נושמת מרוב דאגה. במידה ויש הורים שסיפור זה מוכר להם, אשמח אם יצרו איתי קשר. כתובת מייל: [email protected]

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים