שאלה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

13/05/2015 | 11:06 | מאת: מלי

שלום בתי בת שנתיים וחצי בזמן אחרון שותה קצת יותר הלכתי לרופאה והיא עשתה לה בדיקת שתן סטיק הכול יצא בסדר משקל סגולי יצא 1000 מה זה אומר האים יש לילדה בעיה

משקל סגולי נמוך כפי שציינת בשתן מצביע שהילדה שותה אכן הרבה והכליה מפרישה שתן מאד מהול. כדאי להגביל את כמויות השתיה בהדרגה- לדוגמא לא לתת לה בקבוק שלם בכל פעם שמסיימת אחד אלא למלא רק חצי- ואז לחזור על הבדיקה ולוודא שכמצופה המשקל הסגולי עולהכביטוי לשתן מרוכז יורת

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים