חיידק EColi

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

12/03/2015 | 09:29 | מאת: מרלין

שלום רב, בתרבית שנייה שעברה ביתי בת ה 4.5 נתגלו Leucocytes (U)=500, Escherichia coli - (1) 1 VitekAntibiotics S Amikacin R Amoxicillin/CA R Ampicillin S Ceftazidime S Ceftriaxone S Cefuroxime - Axetil I S Ertapenem S Fosfomycin S Gentamicin S Meropenem S Nitrofurantoin S Piperacillin/Tazobactam R Trimethoprim/Sulfa רופאת הילדים לא יודעת איזו אנטביוטיקה תעזור במקרה זה . מה דעתך על סמך התוצאות? Erythrocytes (=25 , Urine Culture Vitek>100000

ההקשר הקליני חשוב מאד והרופאה יכולה להתיעץ ישירות איתי או עם אנשים שהיא תבחר לנכון

12/03/2015 | 10:43 | מאת: מרלין

לביתי דלקת בשתן. אציין שבחודשיים האחרונים לקחה מוקופין ואוגמנטין עקב דלקת גרון. בתחילה הרופאה סברה שמדובר בתולעים ונלקחה תרופה . אין תלונות על כאבים חוץ מעלייה בתכיפות מתן שתן ומדי פעם כאבי בטן. ביתי חולת צליאק ומצאת במעקב לכך

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים