דם בשתן אצל בת 7

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

26/01/2015 | 12:39 | מאת: א

שלום רב, אבקש לברר מה הן הסיבות לדם בשתן כאשר נפסלה אפשרות של בעיה בכליות,דלקת בשתן או כל דלקת אחרת.מדובר בילדה בת 7 שעברה את כל הבדיקות שקופ"ח הציעה ולא נמצא דבר. עדיין יש מעט חום ,כאבי ראש ודימום בשתן.רופאת המשפחה המליצה לגשת למיון בכדי לעשות בדיקות מקיפות השאלה היא האם ניתן לעבור בדיקות נוספות מחוץ לביה"ח?ומה יכולה להיות הסיבה להמשך המצאות דם בשתן? בתודה מראש.

אני מסכימה שהברור המהיר ביותר הוא במיון ומומלץ לגשת לפי המלצת הרופאה המוטפלת. לא ברור איזה דמום את מתארת כשמאידך את מציינת שבשתן לא היה דם

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים