אגני כליה מורחבים

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

03/12/2014 | 11:57 | מאת: מורן

שלום , בשבוע 31 ביצעתי סקירת מערכות מאוחרת ונאמר לי שאגני הכליה הם 7 ממ והשניה 8 ממ . לאחר הלידה הומלץ לי לעדות אולטרסאונד כליות. התינוק שלי בן חודשיים ושבוע ואתמול עשינו אולטרסאונד לכליות נמצא שכליה אחת הוקטנה והשניה 10 ממ. אני ממש בלחץ ומודאגת . מזה אומר ? האם זה מצריך פעולה כירוגית ? מה עושים בהמשך ? והאם ההרחבה קריטית או שעדיין יכול להיות שתקטן עם הגיל . תודה והמשך יום טוב מורן

03/12/2014 | 11:59 | מאת: מורן

חשוב לי לציין כי לאחר שבוע 31 לא ידוע לי מה היה גודל אגני הכליה והאם גדלו.

05/01/2015 | 14:28 | מאת: מורן

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים