חלבון בשתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

17/11/2014 | 14:11 | מאת: חיילת

שלום, עברתי בדיקת שתן של 24 שעות על מנת לבדוק אם אני מאבדת חלבון בשתן. התוצאות הן: פרוטאין יורין: 0.14, פרוטאין טוטאל/קראטנין: 0.13, פרוטאין טוטאל - יורין: 0.07. בנוסף, קראטנין (g/24h): 1.1 וקראטנין (mg/dl): 53.0 מה זה אומר? האם קיימת בעיה בכליות? אודה לעזרה מהירה.

התשובות שאת מציינת לפחות בשורה הראשונה 0.13 ו 0.07 של יחס חלבון קראטינין אמורות להיות ביחידות של מג/מ"ג. אם זה אכן כך זה נראה תקין. אבל רצוי שתיגשי עם הדף המודפס לנפרולוג שהפנה אותך לבדיקה לקבל את כל המידע כי זה צריך להיות בהקשר של סיבת ההפניה וגם של הממצאים בשתן כללית

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים