חלבון בשתן בת שנתיים ותשעה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

24/07/2014 | 17:44 | מאת: ליאת

שלום רב, ביצעו בדיקת שתן לבתי בת כמעט שלוש, הכל יצא תקין, PH 6.5 nitrit, ketone, bilirubin, leucocytes, erythrocytes : NEGATIVE glucose, urobilinogen: NORMAL אבל הPROTEIN יצא : 10 mg/dl האם יש מקום לדאגה? עוד לא ביקרנו אצל הרופא עוד פעם... צריך עוד בדיקות? אני יודעת שprotein בשתן לא טוב... תודה רבה

אם יתר הפרמטרים תקינים והחלבון רק 10 זה לא חריג. יתכן והשתן היה מרוכז במיוחד. ובכל מקרה ברוב המעבדות חלבון עד 30 תקין. אפשר לחזור בפעם אחרת ולדווא שהכל תקין

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים