ALBUMIN/CREATINE RATIO-U

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

18/05/2014 | 13:16 | מאת: Mom

מצ"ב תוצאות בדיקת שתן של בני בן ה 13 ALBUMIN/CREATINE RATIO-U 47.32 MG/G.CRE CREATININE U CONC. 122.56 MG/DL MICROALBUMIN CONC. 5.80 MG/DL PROTEIN U CONC 13.10 MG/DL SG 1.02 SG LEUCOCYTES UR. NEGATIVE NITRITE NEGATIVE PH (URINE) 5.50 PROTEINE UR 10.00 MG/DL GLUCOSE URINE NORMAL KETONES NEGATIVE UROBILINOGEN NORMAL BILIRUBIN UR NEGATIVE ERYTHROCYTES NEGATIVE חשוב לציין שעוסק מידי יום בספורט מאומץ. מה המשמעות של התוצאה החריגה? האם יש מקום לדאגה?

יחס אלבומין קראטינין יכול להיות מוגבר במשך 24-48 שעות אחרי מאמץ גופני. פרט ליחס הזה שהוא מעט מוגבר כל יתר הפרטים תקינים כפי שציינת כך שהעצה היא לחזור על הבדיקה של אלבומין קראטינין אחרי 48 שעות ללא פעילות גופנית מאומצת. יחד עם זאת יש להתיחס לכל תוצאה בהקשר של הסיבה הקלינית בעטיה היא נשלחה

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים