בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

24/04/2014 | 21:08 | מאת: ציפי

שלום ד"ר ד"ר הילד שלי בן שש וחצי ועדיין מרטיב כל לילה בבדיקת שתן שעשו לו יצא לו Protein (U = 20 PH = 6 Urine Culture (Diaslide שלילית האם זה מסוכן? האם זו הבעיה שהוא מרטיב? למה יש לו חלבון בשתן? האם עליי לפנות לרופא?

מהנתונים שציינת לא נראה שיש בעיה מיוחדת החלבון בגבול הנורמה - אפשר לחזור על הבדיקה אך לא נראה מדאיג. בהקשר זה חשוב גם לשים לב שאין דם בשתן או לויקוציטים המדדים היותר משמעותיים בהקשר של הרטבת לילה הם משקל סגולי של שתן ראשון שהילד מטיל בבוקר.

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים