סימני דם בשתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

09/04/2014 | 19:15 | מאת: אילן

בני בן 17 אובחן בקיץ האחרון Henoch–Schönlein purpura מאז הפגיעה תוצאות בדיקות השתן מראות Erythrocytes (U)25 cell/µl האם תוצאה קבועה זו בחצי שנה האחרונה מהוווה סיכון כלשהיא האם הבעיה תיפתר מעצמה עם הזמן .. אנו כמובן במעקב חצי שנתי אצל נפרולוגית ילדים ונשמח לקבל עוד חוות דעת מה ניתן לעשות תודה האם זה

כדוריות דם דמיה מוגברת בשתן יכולות להיות לאחר חלופ התקפ חריף של HSP חשוב לברר אם וכמה חלבון יש בשתן לעקוב אחר לחץ הדם וכן פרמטרים נופי השתן ובבדיקות הדם. המעקב הנפולוגי חייב להיות ארוך טווח במחלה זו

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים