C3 גלומולרי

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

14/12/2013 | 18:07 | מאת: משה

שלום דוקטור רציתי לשאול אם C3גלומולרי היא מחלה שפירה בדרך כלל או שמגיעה לאי ספיקת כליות המחלה נימצאה לגמרי במקרה עקב חלבון בשתן האם את מכירה מהלך מחלה של מטופלים במחלה זו תודה רבה ושבוע טוב

ההתיצגות של המחלה בהחלט יכולה להיות בצורת פרוטאינוריה אך התסמינים הראשוניים במביאים לאיבחון שונים ומגוונים כולל הפרעה חמורה דוהרת בתפקוד הכליות. הממצאים בביופסיה חשובים לקביעת חומרת התהליך. קשה לנבא את המהלך העתידי מהנתונים שציינת ובכלל מבלי להכיר את החולה

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים