dmsa מרפא קשב רגישות

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

28/10/2013 | 09:27 | מאת: נעמה

לילדים עים מערכת חיסונית חלשה יש נתיה לסבול מאלרגיות קשב רגישות יתר ונפש. אוטיזים קל מדוע לא בודקים ילדים עים בעיות אלה עודף מתכות. אלרגיות וכ ברוב המקרים בדיקת דם לעודף עופרת לא יעילה בדיקת שתן בליבוי של כדור dmsa בדיקהשעורכת שבוע שעלות פרטית של כול הבדיקות. כמה אלפים ישנם מחקרים מדעים. כיום . מה עלי לעשות האם מתן של smash יכול להזיק. .ואים לא באיזה מינון ניתן לתת לנער 13 ,

לצערי אין לי תשובה לשאלותיך- רצוי להפנות את השאלה למומחה למחלות אלרגיות או אימונולוג או פרמקולוג. השאלה ממש לא בתחום הנפרולוגיה בו אני עוסקת

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים