עובר עם כליה תקינה וכליה אגנית

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

28/11/2023 | 19:21 | מאת: מורן

בשבוע 17 בסקירה מערכות נמצא שלעובר יש כליה אחת תקינה וכליה אחת אגנית באחוזון 3 , לפי מה שאני מבינה רוב הסיכויים שכליה באחוזון 3 כנראה לא תתפקד . רציתי לדעת מהם הסיכונים בללדת ילד עם כליה אחת . מה המגבלות שיהיו לו בעתיד . למשל בתזונה , בספורט עם מגע - כמו למשל כדורגל , כדורסל . האם את הכליה האדנית יהיה צריך להוציא בניתוח? האם במצב כזה וזה הממצא היחידי יש לחשוב על הפסקת הריון? . האם מאשרים הפסקת הריון בגלל מום כזה . מאוד בלחץ .

השאלות שאת מעלה "כבדות משקל" מאד ורצוי לקבל יעוץ פורמאלי של נפרולוג ילדים פנים אל פנים

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים