בדיקת שתן...........

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

31/07/2023 | 10:18 | מאת: אורטל

שלום, הבן שלי נולד עם רפלוקס דוצ דרגה חמש. כיום בן שנה. בימים האחרונים היה לו קצת ירידה במתן שתן ולכן עשיתי לו היום בדיקת שתן עם יחס אלבומין\קריאטינין. הוא שותה בימים אלו אוגמנטין בגלל דלקת באוזן. יש מצב שזה ישפיע לרעה על תוצאות הבדיקה?

מאחר ובדיקת האלבומין בשתן מבוצעת בשיטה מאד רגישה לא סביר שתהיה הטעיה ע,י האוגמנטין. אבל עצם המחלה שהילד עובר בהחלט כן יכולה להשפיע לרעה על התוצאה . מומלץ לחזור על הבדיקה כשבוע אחרי שהילד יבריא לחלוטין

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים