בגיקת כימיה שתן אצל ילד בן 6

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

11/03/2023 | 18:41 | מאת: טליה

בדיקת שטן כימיה אצל ילד 09/03/2023 | 22:55 | מאת: טליה בן שלי בן 6 עם מום לבבי בבדיקה שגרתית Urea urin sample 1398 Urea/crea ration 20653 Crea u sample 61.7 מה זה יכול להיות. ביחד עם זאת באולטרסאונד מצאו urachal remnant

השאלה העיקרית היא לאיזו מטרה התבקשתם לבצע את בדיקת השתן למדדים אלו. לגבי מה שציינת באולטראסאונד זה לא ממש קשור לכליות בהחל גודל ומבנה הכליות בהתחשב בהקשר של מום לב משמעותי וגם בידוקת דם לתפקודי כליה לוודא שהן תקינות בהתאם לךגיל וגובה הילד

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים