משקעים בכליות לתינוק

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

21/11/2022 | 14:50 | מאת: ללי

הי התינוק בן 3 וחצי חודשים נולד שבוע 34 פלוס 5 לאחד דלקת אחת בפגיה ואחת בבית מקבל אנטיביוטיקה למנע ראו בהתחלה בעיה בשסטומים שמובילים את הצינוריות שמובילות ךכליות וזה כבר לדריה שהנפולוגיל בסדר היא רואה משקעים בכליות ושלחה לאולטראסאונד חוזר והדיקות דם ושתן מה זה משקעים בכליות מה זה אומר?

משקעים באולטראסאונד של דרכי השתן יכולים להיות ביטוי של גבישים או של תאי דלקת חשוב לבצע בידקת שתן לשלול זיהום-דלקת וגם לברר אם יש או אין גבישים אני מבינה שאתם בקשר עם נפורלוג ילדים אז כדאי להיות בקשר כמובן לגבי הממצאים האלו

02/12/2022 | 06:25 | מאת: ללי

כרגע ביצענו בשיקות דם ושתן השתן יצא גרוע מאוד הקארטנין גבוע תוצאה 2100 אני ממש מפחדת יש לו תור לניפולוגית רק בסוף דצמבר

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים