אי ספיקת כליות לבבית

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

11/09/2022 | 22:33 | מאת: דוש

התינוק שלי נולד פג יש לו מום ev canalאחרי 4ימים בפגייה נהייתה לו קריסת מערכות הכליות שלו לא עובדות ונותנים לו דיאליזה הבנתי שאפשר למשוך את זה לגיל יותר גדול שנה אולי עם תרופות אבל רציתי לשאול אפשר לעשות השתלת כליות שיש מחלת לב

מתנצלת על העיכוב בתגובה מקוה גם שיש שיפור נושא השתלת הכליה הוא נושא מורכב ועדיף לדון פנים אל פנים עם הנפרולוגים שמטפלים בתינוק מום לב מורכב דורש בוודאי התיחסות טרם ההשתלה כי חיביים לב שמתפקד טוב כדי שהכליה המושתלת תוכל קלבל אספקת דם נאותה בכל מקהר נושא השתלת הלכיה אינו עומד על הפרק עד שהילד יהיה במשקל של 9-10 קג לכל הפחות מאחלת לכם בהצלחה ורק בריאות

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים