חשד למערכת מאספת כפולה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

26/06/2022 | 23:30 | מאת: אנסטסיה

איך אפשר לקבל יעוץ תרום לדתי שבסקירה מערכות מוקדמת אובחן עם מערכת מאספת כפולה. רוצים לדעת על איכות חיים, סיכונים וסיכומים שיכולים להיות במהלך חיים לילד.

מומלץ להגיע ליעוץ של נפורלוג ילדים עם תוצאות הסקירה כולל תמונות האולטראסאונד אם אפשר

18/07/2022 | 22:26 | מאת: רעיה

היי דר, סקירה מוקדמת התגלה אצל העוברית מערכת לאיסוף שתן כפולה בשתי כליות. האם יש סיבה לדאגה? מלבד זה הכל תקין כליות תקינות תודה לאל מתפקדות

מומלץ להגיע לנפרולוג ילדים עם התוצאות המודפסות ורצוי גם תמונות של בדיקת האולרטאסאונד עובר ולקבל הסבר מתאים

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים