Escherichia coli לתינוק בן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

21/06/2022 | 21:34 | מאת: מורן

לבני בן 10 חודשים יש כליה אגנית וכעת לאחר כמה ימים עם חום קיבלנו ממש כעת את תוצאות הבדיקה הזו עם מספר 10,000 CFU - בגלל הכליה האגנית אנו מאוד חוששים לו - מה עלינו לעשות? האם להגיע מיידית למוקד לאנטיביוטיקה? אחר? מוטרדים מאוד שלא יחריף ונשמח למענה

מה שקבוע אם יש או לא זיהום בדרכי שתן זה נוכחות לויקוציטים בשתן ז"א בדיקת שתן כללית חשוב לבצע זאת- מקוה שפניתם לבדיקה חוזרת והערכה חשוב גם שיהיה מסוגל לקבל מספיק אוכל ונוזלים בזמן החום

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים