בדיקת אולטרסאונד כליה לתינוק בן חודש

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

09/06/2022 | 21:43 | מאת: אילנה

תוצאות בדיקת אולטרסאונד פרכנימה מעט מופחתת יותר בקוטר עליון של הכליות הידרונפורזיס ניכר דו צדדי אגני כליה מורחבים חוץ כליתי בקוטר רוחבי 1.9 ס״מ שופכנים מורחבים דו צדדי עד לבסיס שלפוחית בקוטר 1.1 כיס שתן בקיבולת גדולה מתרוקן חלקית. מה כל זה אומר ומה עושים?

הממצאים משמעותייים יכולים להבציע על מומים מסוג רפלוקס או הפרעה בהתרוקנות כיס השתן. משערת שנשלחתם כ,H רופא ילדים או נפרולוג ילדים לבדיקה אז כדאי שמי ששלח אתכם לבדיקה יראה את התוצאות בהקדם - דגש בהקדם!_ ויתיחס ויפעל בהתאם כולל טיפול אנטיבוטי מונע ומעקב אחרי זיהומים בדריכ שתן ועוד בידוקת וברור הדמיתי כנדרש וכמקובל

12/06/2022 | 07:41 | מאת: אילנה

כן אנחנו מודעים לריפלןקס ומקבלים אנטיביוטיקה מלידה השאלה מה הלאה?

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים