אלבומין קריאטנין גבוה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

19/04/2022 | 16:23 | מאת: כריסטינה

היי הבן שלי בן 3 עם רפלוקס בכליות ללא דלקות בשתן מגיל 4 חודשים היה במעקב אורולוגי אצל ד״ר יובל בר יוסף פעם אחרונה בדצמבר וד״ר בר יוסף אמר שאין צורך יותר להגיע אליו אליו. נמצא במעקב נפרולוגי אצל ד״ר דנית בלומנטל(יש לנו תור לביקורת שנתית עוד שבוע) עשינו אתמול בדיקות שתן לקראת הביקורת כמו שד״ר בלומנטל ביקשה ויצאו התוצאות הבאות אלבומין/קראטנין בשתן 72.66 טווח תקין 0-30 קלציום/קראטנין בשתן 0.04 טווח תקין 0-0.62 פרוטאין/קראטנין בשתן 194.15 טווח תקין 0-200 תוצאות סטיק שתן תקין ותרבית שלילית אציין ששבוע לפני הילד היה עם חום כמה ימים ומאוד מנוזל עד היום (רופא ילדים אמר שזה ווירוס) אני מאוד נלחצתי מתוצאת האלבומין בשתן אני ממש אסבר להסבר בשפה פשוטה מה זה בעצם אומר ומה עליינו לעשות?

התוצאה אמנם מעל הגבול העליון של הנורמה אבל זה לא משהו דחוף. תדונו בכך בעת הביקור בשבוע הבא אצל הנפרולוגית ילדים. אם יש לכם אפשרות ניתן לחזור שוב על דגימת שתן כפי שעשיתם כעת ויתכן שעם הריחוק ממחלת החום התוצאות יחזרו לתחום הנורמה. בכל מקרה תדונו עם הרופאה הנפרולוגית לגבי המשמעויות. לא משהו דחוף

19/04/2022 | 17:35 | מאת: כריסטינה

תודה רבה לך המענה המהיר!!!

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים