בדיקות שתן לילד בן 5

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

12/04/2022 | 16:13 | מאת: אבי

שלום רב, נשלחנו לבדיקת שתן בעקבות חשד לכליה אחת שלא מתפתחת אצל הילד. להלן התוצאות- OSMOLALITY- URINE 696 m0sm/k (range 50-1200) PROTEIN/CREAT RATIO 123.34 mg/g MICROALBUMIN-U SAMP 7.11 mg/L CREATININE- U SAMPLE 74.6 mg/dL MICROALBUMIN/CREAT 9.53 mg/g range(0-30) בשתן כללי יצא protein - 10mg אשמח לדעת מה משמעות התוצאות?

ערכי החלבון /קראטינין ומיקרואלבומין /קראטינין בתחום הנורמה. פרט לחלבון 10 בשתן כללית חשוב לשים לב לעוד מדדים. כדאי בכל מקרה למדוד גם לחץ דם ולהגיע עם הילד + האולטראסאונד + תוצאות הבידוקת לנפרולוג ילדים להתיחסות כוללנית והמלצות לגבי המשך מעקב

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים