בדיקת שתן לפני צו ראשון

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

29/03/2022 | 14:50 | מאת: מירי

היי בני בן 16 וחצי לפני צו ראשון ביקשו לעשות בדיקת שתן כללית הבן שלי מתאמן בחדר כושר ושותה אבקות חלבון יצא לו בבדיקת שתן חלבון 20 וריכוז שתן 1025 האים זה תקין

כדאי לבדוק יחס כמותי חלבון /קראטינין ואלבומין /קראטינין ולודוא שבתחום הנורמה בנוסף כדאי מאד להפסיק עם אבקות החלבון שמעמיסות מאד על עבודת הכליות לגבי כל אחד!!!

29/03/2022 | 18:12 | מאת: מירי

היי כול הבדיקה יצא תקינה רק חלבון 20 והרופאה של הילד נפרולוגית והיא אמרה שזה תקין בטווח הנורמה מה הבדיקה שאת אמרת ?

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים