טיפול שקד שלישי וכליה קטנה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

20/03/2022 | 20:08 | מאת: מירב

דר רוקסנה שלום, ביתי בת 4.5 ונמצאת במעקב נפרולוגי בשל כליה ימנית קטנה. לפני 4 חודשים החלה לנחור בלילה . ביעוץ אצל א.א.ג נמצא שקד שלישי מוגדל ונזלת מוגברת. טיפול תרופתי שניתן : מקסיפן לעשרה ימים, סינגולייר וסטרואנאז ( תרסיס) לחודשיים. לפי רופא א.א.ג אין בעיה לקחת תרופות אלו עם כליה קטנה. האומנם? האם משהו ממה שניתן לה נחשב רעיל לכליה , או שניתן לקחת. תודה מראש

רצוי רק לוודא שהתפקוד של שתי הכליות ביחד תקין- בודאי שהנפרולוג שמופל בה יודע. מוקסיפן ותרסיס לאף לא אמורים להזיק לכליות

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים