המשך לשאלה מ 17/11 על יחס אלבומין קריאטינין

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

19/11/2021 | 13:30 | מאת: :)

תודה רבה על המענה המהיר ! אז ככה הדגימה הייתה אותה דגימה גם לסטיק וגם ליחס אלבומין קריאטינין , בסטיק הכל היה תקין לא היה כדוריות אדומות , הדגימה הייתה עם הקימה אחרי שיום לפני כמעט שלא זזתי בכלל , השאלה בגלל שהסטיק תקין האם התוצאה של היחס עדיין רלוונטית ? מיחסים לה חשיבות ? לפני שנה עשיתי את אותה בדיקה ואלו היו התוצאות הבדיקהMICROALBUMIN/CREAT תוצאה29 mg/g הבדיקהCREATININE- U SAMPLE תוצאה79.4 mg/dL הבדיקהMICROALBUMIN-U SAMP תוצאה23 Mg/L (רק מציינת שבחודש האחרון כואב לי השרירים וכל דבר קטן זה מאמץ אולי בגלל זה התוצאה יצאה גבוהה מהנורמה ?)

התשובה של המיקוראלובמין /קראטינין עדיין רלוונטית וכדאי להמשיך מעקב נפרולוג

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים