דלקות חוזרות בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

07/11/2021 | 10:26 | מאת: דנה

שלום האם יש בעיה בטיחותית לבצע מיפוי כליות DSMA פחות משישה חודשים מזיהום אחרון ,או שהסיבה בגלל שזה לא יתן מידע האם יש צלקת אבל אין סכנה במיפוי גם אם זיהום אחרון קרה לפני 4 חודשים תודה

כסנה במיפוי אינה קשורה לזיהום שהיה. שווה להמתין לפחות 4 חדשים מאז הארוע האחרון של זיהום בדרכי שתן שלווה בחום כדי שנהיה בטוחים שמה שנצפה הינו צלקת לטווח ארוך או שהממצאים יהיו עדיין תולדות של הארוע החריף של זיהום שמשאיר אותות ברקמה לפעמים למספר חדשים

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים