ברית מילה לתינוק עם כליה אחת פעילה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

12/09/2021 | 12:09 | מאת: שילה

האם תינוק שנולד עם כליה אחת פעילה (השניה מצומקת ולא פעילה) עושים לו ברית מילה בזמן? לא צריכה תשובה מקצועית כי ברור לי שיבדקו ותהיה אבחנה מסודרת , רק רוצה לדעת בערך למה להתכונן

אם בדיקת תפקודי כליה בגיל 48 שעות תקינה ו אולטראסאונד כליות תקין- או לפחות היה תקין לקראת סיום ההיירון כולל שלפוחית שתן והילוד נותן שתן בזמן והכל תקין איתו אין ממנייעה לבצע ברית מילה. רופא ילדים צריך לתת חוות דעת סופית בהתאם לכל הנתונים הנ"ל

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים