כליה ימנית מעט קטנה מהשמאלית

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

02/08/2021 | 13:05 | מאת: הילה

שלום, לאחר דלקות בשתן חוזרות לבתי בת השנתיים, נשלחנו לאולטרסאונד כליות ובו יצא שכליה ימנית באורך 6.1 סמ והשמאלית 6.4 סמ. כל שאר הממצאים יצאו תקינים. מה זה אומר? מה צריך לעשות מפה?

רצוי להגיע ליעוץ של נפרולוג ילדים עם כל הממצאים של הזיהומים כולל הפרטים הקליניים והמעבדתיים ועם תוצאות ה US רצוי גם ה CD עם תמונות הבדיקה ויחד עם הילדה לערוך בדיקה ולשקול המשך ברור - לדוגמא ציסטוגרפיה- CEVUS- במידה ויש צורך לפי שיקול דעת מקצועי

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים