לקיחת תרופה-אוספולוט וויטמין b

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

10/03/2021 | 23:01 | מאת: תום

שלום, בני נולד עם כליה אחת. היום בן 3 וכרגע מוגדר עם כליה אחת תקינה. לאחרונה אובחן עם אפילפסיה ונרשם לו כדור מסוג אוספולוט.האם יש מניעה לקחת כדור זה בגלל הכליה? בנוסף חשבנו לתת לו ויטמינים של קומפלקס b, האם יש מניעה לתת אותם בגלל הכליה? תודה

אם התפקוד הכליתי תקין לא צריכה להיות בעיה לתת אוספולוט ולא ויטאמין B קומפלקס בכל מקרה רצוי שכל השאלות הספציפיות לגבי טיפול תרופתי יתבררו מול נפרולוג ידלים מטפל שמכרי את הנתונים המדויקים של התפקוד הכליתי ושל הילד בכלל

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים