תוצאות בדיקות דם ילדה בת 3.5

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

31/01/2021 | 15:06 | מאת: לוי

דר רוקסנה שלום. ביתי נמצאת במעקב נפרולוגי- פעם אחרונה בדצנבר 20- בשל הרחבה קלה של שופכן שמאל ובגלל גודל כליות: בבדיקה אחרונה ימינית 6.2 שמאל 7.4. ביתי בגובה 98 סמ ושוקלת 14 קג. לבקשת נפרולוג ביצעתי היום בדיקת דם. עד שיהיה לי מענה אם תוכלי לומר לי האם נראה תקין: קראטנין 0.5 סואדיום סרום 139 פוטסיום סרום 4.31 לפי הטווחים של מאוחדת היא בסדר. אבל משיטוט באינטרנט אני מקבלת טווחים שונים. אשמח לעזרתך

הבדיקות נראות סבירות לגובה המצוין. לדתעי רצוי להלשים שתן כללית ועוד כמה מדדים ורצוי גם איסוף שתן. כדאי מאד לקבל מעננה שלם מהנפרולוג המטפל

02/02/2021 | 21:52 | מאת: לוי

דר רוקסנה שלום. עם בדיקות הדם נתנו לי לעשות שתן כללית ותרבית. הילדה שלי ללא תסמינים ומרגישה מצויין. עשיתי תרבית רק בשביל ביקורת. רופא הילדים לא יודע אם לתת אנטיביוטיקה או לא והנפרולוג שלי לא חזר אלייך. אשמח לדעת מה ההתייחסות לדלקת ללא תסמינים בילדה עם כליה קטנה יותר. תודה מראש אלה התוצאות: אי קולי Urine culture count 10e6 Sg1.o1 ליקוציטים 250 ניטריטים ++ Ph 5 פרוטיין שלילי גלוקס יוריין נורמלי קטונס שלילי Urobilinogen נורמלי בילבורן שלילי Erythrocytes שלילי דיברתי

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים