מערכת מאספת כפולה בעובר

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

03/06/2020 | 18:49 | מאת: אור

שלום ד"ר קפלר, בשבוע 14 ביצעתי סקירת מערכות מוקדמת והתגלתה מערכת מאספת כפולה בכליה הימנית,מדובר בעוברית. רציתי לדעת מה זו בדיוק מערכת מאספת כפולה, מה ההשלכות של ממצא כזה, על מה זה משפיע, ובמידת הצורך דרכי טיפול. בנוסף הרופא המטפל שלי הפנה אותי לייעוץ גנטי, זה משהו שאמור להלחיץ או להעיד על משהו לא כשורה? תודה רבהה

מערכת מאספת כפוהל היא בד,כ וריאנט של נורמה. אבל כדי לענות בצורה מסודרת לשלאותיך ותקבלי תשובות מלאותכ דאי שתקבעי תור ליעוץ של נפרולוג ילדים ואז תשמעי את כל מה שרלוונטי

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים