אגני כליות שבוע 15+5

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

23/04/2020 | 17:42 | מאת: ליט

בסקירה מוקדמת שבוצעה היום הכל יצא תקין יש ממצע אחד שהרופא לא התרגש מימנו כלכך ואמר שב 99.9% מהמקרים זה מסתדר לבד וזה מאוד נפוץ אצל זכרים אגן כליה ימין 3.5 - הבנו שתקין אגן כליה שמאל 4.5 - קצת מורחב השאלה שלי יש לי אולטראסאונד הבא רק ב 20.5 בערך כשלושה שבועות וחצי יש צורך לפחד מהעיניין ? יש לציין שבדיקת שקיפות עורפית ודם סקר ראשון תקינים לחלוטין 1:100,000 תוצאה משוכללת .

לא ציינת את מין העובר וגם לא את שבוע ההיריון משערת שזה סביב 14-15 כי זו סקירה מוקדמת זה ממצא למעקב כפי שהרופא שבצע את הבדיקה אמר. המעקב חשוב יתכן שרצוי להקדים במקום עוד חודש בעוד 3 שבועות לדוגמא

23/04/2020 | 22:34 | מאת: ליט

שבוע 15+5 רשמתי , מין זכר האולטראסאונד הבא עוד כשלושה שבועות ושלושה ימים . לפי מה שהבנתי מהפרופסור שעשה לי את הסקירה זה מסתדר ב 99.9 לבד ... וזה לא ממצע מדאיג . זה גם לא עובר את ה5 ממ .. כל שאר הדברים תקינים כולל כיס השתן וכמות מי השפיר . לא אמר לי להקדים את האולטראסאונד אבל יש צורך להילחץ מיזה ? יכול להעיד על משהו לא תקין בהריון או שגם לדוגמא וזה לא עובר ונשאר בגבול כזה אפשר לטפל לאחר ההריון ..

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים