בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

15/07/2013 | 00:23 | מאת: אס

שלום רב! בני בן 15 במעקב נפרולוגית ילדים בסורוקה בגלל ציסטה בכליה, השבוע בבדיקת שתן נמצא 50 protein ) +mucous (u leucocytes {u field - 1 erythrocytes { u field 2 האם יש קשר בין הציסטה לתוצאות בדיקת השתן והאם יש לי סיבה לדאגה? נ.ב את בדיקות השתן עשינו כי אנו צריכים לשוב לביקורת בבית חולים בעוד כ שבועיים. אודה מראש על התשובה! לילה טוב !!!!

אם הנער חש בטוב ואין לו כל מחושים קשורים להטלת שתן או כאב בטן או אינוחות באזור הפין או המתניים מציעה שתחזרו על בדיקת שתן כללית ותרבית ותהיו בקשר עם המרפאה שעוקבת אחרי הנער

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים