צ'יסטה בודדת בכליה

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

14/07/2013 | 13:40 | מאת: אלי

שלום קיבלנו תשובה היום לאחר מעקב בנפרולוגית שלבני בן ארבע וחצי יש צ'יסטה בודדת בכליה ימין בגודל 7 מ"מ,לפני שנה ושבעה חודשים היא הייתה בגודל 2.5 מ"מ. אני ואישתי עברנו גם בדיקות ולשנינו התשובה שלילית. אנחנו מאוד מודאגים ומחפשים כל תשובה אפשרית ומידע בסוג מקרה זה. אשמח לקבל תשובות,תודה.

צמיחה של ציסטה יכולה לקרות בגילאים האלו כי וודאי שגם הכליה צמחה. זה דורש מעקב נפרולוגי כפי שכבר אתם ודאי יודעים ומקוה שהילד אכן נמצא במעקב מסוג זה

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים