הרחבת אגן תינוק 4 חודשים.

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

30/04/2019 | 08:37 | מאת: שמרית

שלום, אנחנו מטופלים אצל רופא נפרולוג בכללית, הבן שלי בן 4 חודשים היום, בהריון הייתה הרחבת אגנים וביקשו שנעקוב אחרי ההריון. הרופא ביקש שאשלח לו את התוצאות של הבדיקת אולטרסאונד אבל משום מה הוא לא עונה לי ונותן הנחיות להמשך... אשמח להתייעצות נוספת.. מצרפת את התוצאות.

מקובל לחזור על אולרטאסואנד כליות לילוד בטווח של חודש-חדשיים אחרי הלידה אבל הכל בהתאם לממצאים ולהקשר הקליני. נראה לי שבגיל 4 חדישם רצוי שתחזרו על אורלטאסואנד כליות לילוד ולקבוע תור מסודר ליעוץ נפרולוג ילדים

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים