הרחבת אגן כליה אצל תינוק

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

18/04/2019 | 17:51 | מאת: מאיה

דר שלום אבחנו אצל בני עוד בלידה הרחבה משמעותית באגן כליה (3 סנט) . אנחנו ביעוץ ומעקב אך כמה שאלות לי אלייך בני מקבל כלכלה של 100 תחליף איני מניקה וכעת אמרו לנו לקחת 60/40 של סימילק בעקבות אשלגן גבוה 6 (היה לוקח נוטרילון) . במידה ואשלב עפ הנוטרילון זה אפשרי ? דבר נוסף לגבי הרתחת המים , חשבתי לעבור למים מינרלים כאשר כעת הוא מקבל מי ברז . מה דעתך בעניין ? פסח שמח ותודה מראש

מתנצלת על העיכוב בתגובה מציעה שלגבי כל ה נושאים של תזונה שקשורים קשר הדוק לצמיחה של הילד וגם לצרכים המיוחדים שלו תקבלו יעוץ מסודר מהנפרולוג שעוקב אחרי הילד בהקשר של בדיקות הדם

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים