אגן כליה שמאלי מורחב

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

22/01/2019 | 12:40 | מאת: רחל

שלום וברכה! לביתי בת ה4 חודשים התגלה במהלך ההריון בבדיקות האולטראסאונד אגן כיליה שמאלי מורחב. בגיל 3 חודשים בבדיקת אולטראסאונד האגן עדין מורחב. רציתי לדעת מה זה אומר על מה זה משפיע וכו? תודה רבה.

צריך לקבל יעוץ מסודר יחד עם תמונות האולרטאסאונד אצל נפרולוג ילדים

22/01/2019 | 13:02 | מאת: רחל

ברור ברורו. יש לה טור לעוד 4 חודשים. רציתי לדעת לקראת מה אנחנו הולכים? מה זה אומר? זה משפיע על ההתפתחות? מראה על בעיות בכליות? להבין את הבעיה. תודה רבה על הענות המהירה!

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים