בן 20 בירור בועות בשתן

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

07/01/2019 | 12:47 | מאת: חסוי

שלום בחודש וחצי האחרונים בזמן שאני עושה פיפי אני רואה תמיד בועות הרבה שנעלמות מהר ולעיתים רחוקות לעט ומתי שהשתן מרוכז יש טיפה קצף עם בועות זה לא קורה בגלל זרם שתן כי בדקתי אין חלבון בבדיקת שתן כללית האם כדי להמשיך לברר? או שמע זה חסר משמעות ויש גם כאבי בטן (עצירות/תולעים לא יודע עם קשור )

כדאי לחזור על שתן כללית לבדיקה שניה ואין הפרעות במתן שתן או אי נוחות אחרת לא נראה משמעותי. אולי יש חומר חיטוי שנמצא באסלה שיוצר תגובה?

07/01/2019 | 14:06 | מאת: חסוי

היי אחזור על הבדיקה שתן הכללית ישנה בעיה אורולוגית שהיא בבדיקה על ידי אורולוג של טיפטוף שתן סופי ו-2 אירועי דם בשתן שנשללו על ידי מומחית כליות שמדובר בבעיה כלייתית , עשיתי בדיקות שתן לציטולגיה us בטן תחתונה , הממצאים היחידים שהיו לי לפני חצי שנה הם 10 חלבון בשתן בבדיקה הכללית 15 קוטונים כל הבדיקות תקינות .

07/01/2019 | 14:08 | מאת: חסוי

ולשאלתך אין שום חומר ניקוי או זה גם לא בגלל זרם השתן בדקתי זאת, זה כבר אצלי חודש וחצי כל פעם שאני הולך עושה פיפי מופיעות באסלה הרבה בועות ושהשתן מרוכז אז ישנו גם קצף האם לדעתך זה. משמעותי יש טיפטוף סופי בשתן שבבדיקה על ידי אורולוג .. לדעתך צריך לעשות עוד בדיקות ?

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים