אגני כליות מורחבות, מה טווח הנורמה?

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

12/07/2018 | 12:19 | מאת: תוצאות בדיקת אגני הכליות

שלום רב, אני נמצאץ בשבוע 27 להיריון, היריון ראשון לבן. בעקבות תוצאות בסקירת מערכות מאוחרת עליי לעשות מעקב אחר אגני הכליות היות שהתוצאות אומרות לא בטווח הנורמה, אגני הכליות מורחבות. אגן כליה ימני 6.6 מ"מ, אגן כליה שמאלי 7.6 מ"מ. האם יש סיבה לדאגה? אני מאוד מוטרדת מהתוצאות. האם יש משהו ביכולתי לעזור כדי שזה יפסיק להתרחב? תודה מראש

מדובר לרבו בממצאים הבשלתיים של ממערכת השתן אבל רצוי מאד לקבל יעוץ מסודר בו תהיה התיחסות לכל הפרמטרים הרלוונטיים שקשורים לכליות ומערכת התשן בכלל וגם של כל מה שקשור לכך.

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים