אגן כליה 19.5 ממ לפי מדידה אחת ו11.5 לפי רופאה אחרת

דיון מתוך פורום  נפרולוגיה ילדים

11/04/2018 | 14:45 | מאת: קורין

שלום רב בסקירה מכוונת שביצעתי היום (שבוע 24+5), הרופאה שביצעה את הסקירה מצאה הרחבה של 11.5 ולאחר מכן, מנהלת מכון ה אולטראסאונד של בית החולים מדדה ומצאה 19.5 התנהל ביניהן שיח לגבי תחום המדידה. בסופו של דבר כמובן שמנהלת המכון קבעה את הטון. אני מבולבלת ומרגישה בחוסר ודאות, מי צודקת? מה הפתרון? תודה

כדאי לקבל יעוץ מסודר עם כל הנתונים הרלוונטיים מנפרולוג ילדים - כדי לתת הסבר נכון גרוש מידע יותר מפורט בהרבה וגם פגישה פנים אל פנים כדי להסביר את מהות הממצאים אחרי שרופא מקצועי מעיין בהם

מנהל פורום נפרולוגיה ילדים