תחושת חמיצות בגרון לאחר שינה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

09/11/2016 | 08:00 | מאת: סיגלית

היי, ראשית ברצוני לדעת האם אני פונה לגורם הנכון. מזה תקופה די ארוכה, כל בוקר לאחר שאני מתעוררת יש לי תחושת חמיצות ויובש בגרון ובחלל הפה. מצטברת לי במהלך השינה ליחה מאוד צמיגית שאיני יודעת מה מקורה. בדכ הליחה עם גוון ירקרק או לבן ומאוד צמיגית. זה עובר בדכ אחרי צחצוח שיניים ולאחר שאני אוכלת משהו. מה ניתן לעשות בנושא? הדבר נמשך תקופה ארוכה ואני זוכרת שזה קרה לי בעבר גם במשך תקופה ארוכה אך לא הצלחתי לגלות מה מקור הבעיה. תודה רבה

שלום, תחושת חמיצות ויובש בגרון ובחלל הפה. מצטברת לך במהלך השינה ליחה מאוד צמיגית, בדכ הליחה עם גוון ירקרק או לבן ומאוד צמיגית. זה עובר בדכ אחרי צחצוח שיניים ולאחר אכילה. יתכן וזה קשור לצרבת ויתר חומצה- ניתן לדבר עם רופא גסטרו. ללא קשר ,ניתן לגרגר עם שטיפת פה כמו טנטום ורדה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים