לשון לבנה צהובה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

07/11/2016 | 09:02 | מאת: שירו

שלום דוקטור גילו לי את החיידק הליקובקטר וקיבלתי טיפול אנטביוטי מה שגרם לפטריה בלשון. קיבלתי פלוקנול, דקטרין אוראל גל, נזוראל, אורלטן..ולא נגמרו לגמרי התסמינים. יש לי לשון לבנה, שעירה מאוד וחלק ממנה גם די צהבהב.. שטפתי עם סודה לשתיה מרחתי דבש חרובים..דיי ניסיתי הכל.. לפעמים נראה שיפור ועד שזה כמעט עובר זה מתפרץ מחדש על כל הלשון. עבר כבר חודש וחצי עשיתי משטח לשון והתוצאה שאין צמיחת שמרים. אך אם אני מפסיקה את האורלטן הלשון חוזרת להיות לבנה ממש ועוד בשכבה דיי עבה של לבן ומגעיל.. מה זה יכול להיות? ומה אפשר לעשות? הרופאה אומרת שהבדיקה שלילית לפטריה ושאין מה לעשות

שלום, גילו לך הליקובקטר וקיבלת טיפול אנטביוטי מה שגרם לפטריה בלשון. קיבלת פלוקנול, דקטרין אוראל גל, נזוראל, אורלטן..ולא נגמרו לגמרי התסמינים. יש לך לשון לבנה, שעירה מאוד . לדבריך, לפעמים נראה שיפור ועד שזה כמעט עובר זה מתפרץ מחדש על כל הלשון. עבר כבר חודש וחצי עשיתי משטח לשון והתוצאה שאין צמיחת שמרים. אכן יתכן רובד פטריאטי על הלשון מציע שטיפות פה עם נטום ורדה וצחצוח לשון אם אין הטבה להגיע לרופא לבדיקה- רפואת הפה או אף אוזן גרון בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים