נוזל מים מהאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

02/10/2016 | 12:29 | מאת: לינה

שלום אני בת 25 הריון רביעי ו מאתמול שאני מורידה את הראש למטה ומרימה יוצא לי קצת מים שקופים מנחיר הימני של האף , אני לא הלרגית ולא מצוננת ו לא חולה מזה יכול להיות ?

שלום, את בת 25 הריון רביעי ושאת מורידה את הראש למטה ומרימה יוצאים קצת מים שקופים מנחיר הימני של האף . נשמע כמו זלת שקופה אך כמןבן צריך לבדוק. אם זה נמשך תפני לרופא אף אוזן גרון. אם יש ממש דליפה של נוזל צלול צריך לשלול דליפת נוזל שדרה. הכי טוב בדיקת א א גרון. בברכה.

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים