כאב ראש חזק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

09/09/2016 | 12:37 | מאת: קובי

מזה 2 וחצי אני סובל מכאבי חזקים מאוד, צמרמורות וחולשה כללית, קושי לפקוח את העיניים - סימפטומים ותחושה זהים לזו שהייתה לי בהתקף הסינוסיטיס אותו חוויתי לפני כשנה. העניין הוא שאין לי נזלת וגודש באף וחוש הריח שלי התחדד וכך אני סובל מבחילות וחוסר תיאבון. באין נזלת הרופא המטפל כי לא ניתן לקבוע כי מדובר בסינוסטיס חמרות שהתחושה היא זהה. קיבלתי משככי כאבים חזקים בטענה כי אני סובל ממיגרנה חזקה. לא סבלתי מכאלו אף פעם. הכדורים לא מאוד עוזרים. מה דעתך? תודה

שלום, מזה 2 וחצי אתה סובל מכאבי חזקים , צמרמורות וחולשה כללית, קושי לפקוח את העיניים - סימפטומים ותחושה זהים לזו שהייתה בהתקף הסינוסיטיס לפני כשנה. הרופא המטפל אמר שלא ניתן לקבוע כי מדובר בסינוסטיס. הטענה - מיגרנה חזקה. אם יש חשד לסינוסיטיס כדאי יעוץ א א ג וצילום סינוסים בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים