כאבי ראש אצל ילדה בת 4.9

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

01/09/2016 | 20:05 | מאת: נירה

שלום הילדה סובלת מכאבי ראש בצד ימין. ביקשתי לעשות צילום סינוסים והתוצאה: סינוסים פרונטלים לא מפותחים. סינוסים מקסילריים קטנים. רושם עיבוי רירית בסינוס מקסילרי ימני מה עושים? כאבי הראש הללו חוזרים

שלום, הילדה סובלת מכאבי ראש בצד ימין. בצילום סינוסים: סינוסים פרונטלים לא מפותחים. סינוסים מקסילריים קטנים. רושם עיבוי רירית בסינוס מקסילרי ימני התשובה לא נותנת אינדיקציה ברורה לגבי סינוסיטיס. דרושה לדעתי בדיקת מומחה אף אוזן גרון ואולי גם נוירולוג לברר את פשר הכאב. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים