אובדן חוש הריח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

18/08/2016 | 00:19 | מאת: יעל

שלום אני מצוננת ומשתעלת לחילופין מזה מספר ימים,ככל הנראה וירוס . בהמשך עבר הוירוס גם לעיניים . אני מטופלת מזה כמה ימים בטיפות להקלה לעיניים. מאתמול בערב שמתי לב שאיבדתי את חוש הריח. לפני יומיים הכנסתי חתיכת טישו לאף כדי לקנח אותו ובני הזיז אותי כך שהטישו חדר עמוק לנחיר וגרם לכאב. מאז יש לי גם כאב בנחיר זה ואולי גם מזה העלמות חוש הריח? מה לעשות? מודאגת מאוד יעל

שלום, את מצוננת ומשתעלת לחילופין מספר ימים. איבדתי את חוש הריח. יש לך גם כאב בנחיר והעלמות חוש הריח. מציע לבקש בדיקה אצל רופא א א גרון. להתחיל שטיפות אף במי מלח כמן אוטרימר . יתכן והמחלה הויראלית פגעה בחוש הריח. בבדיקת א א גרון יזוהה ענין הכאב ןהבעיה באף. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים