ניתוח דופן האף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

03/08/2016 | 15:11 | מאת: אתי

שלום, בני בן 17.5 מתלונן מזה זמן על נחיר "סתום" לאחרונה הוא ביקר אצל רופא א.א.ג. והוא אמר שצריך לנתח אבל רק בגיל 18. האם אתה יודע לומר לי,, ד"ר האם אפשר לנתח לפני (סה"כ חצי שנה) או למה צריך לחכות לגיל 18. מאד תודה אתי

שלום, יש לך מזה זמן תלונות על נחיר "סתום" לאחרונה ביקר אצל רופא א.א.ג. ואמר שצריך לנתח אבל רק בגיל 18. בעיקרון ניתוח מחיצה ניתן לבצע אצל מעירים אחרי גיל ההתבגרות. במידה והוא בוגר כבר איני רטאה מניעה מלנתחו אם יש אינדיקציה כבר בגיל 17. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים