שינה עם פה פתוח וכאב גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

29/06/2016 | 17:56 | מאת: לי

שלום, בעבר נבדקתי ונמצא כי יש לי מחיצות עקומות באף. מעבר לכך הבדיקה העלתה שהכל תקין. בתקופות שאני ישנה עם מזגן דולק אני מתעוררת בבוקר עם כאב גרון שחולף במהלך היום. אני ישנה עם פה פתוח בשינה כי קשה לי לנשום מהאף. האם יש פתרון אחר שאינו ניתוחי כדי שהיה לא יתייבש ויגרום לכאב גרון?

שלום, יש לך מחיצת אף עקומה. מעבר לכך הבדיקה העלתה שהכל תקין. את ישנה עם פה פתוח בשינה כי קשה לך לנשום מהאף. בד"כ הפתרון הוא ניתוחי , אולם ניתן לנסות לפני כן תרסיס סטרואידלי. הכל תלוי במבנה בתוך האף. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים