כאב מאוד חזק בצד ימין של הפנים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון - סינוסים

25/06/2016 | 17:34 | מאת: אני

זה התחיל חלש. קצת רקע,אני סובלת ממיגרנות המון שנים ואני אחרי כמה ימי מיגרנה וגם עם צינון כמה ימים. לא בטוחה ממה הכאב, אבל חצי ימין של הפנים שלי פשוט כואב, כולל העין. מרגיש לי מהחניכיים ואז מרגיש לי מהאף ואז מהעין או בכלל מהרכה קשה לי ממש להבין מאיפה זה נובע. כואב לי מאוד ואני בהריון, בתחילתו אז גם לא ממש יכולה לקחת משהו בשביל זה. יש רעיונות? בנוסף יש לי פיברומיאלגיה

שלום, את סובלת ממיגרנות המון שנים . אחרי כמה ימי מיגרנה וגם עם צינון כמה ימים. חצי ימין של הפנים כואב, כולל העין. כואב לך מאוד ואת בהריון. לאור המצב ובחשד אפשרי לסינוסיטיס ממליץ על בדיקת אף אוזן גרון. יתכן ואת זקוקה לאנטיביוטיקה. בברכה

מנהל פורום אף אוזן גרון - סינוסים